Internet

Online kurs: Kako postati idealan kandidat za posao?

Da li imate problema pri pronalaženju odgovarajućeg posla? Niste zadovoljni poslom koji trenutno imate ili samo smatrate da je došlo vreme da pronađete bolji i izazovniji? Želite da naučite kako do posla koji je pravi za vas? Gde ga još tražiti sem u oglasima, i kako? Kako da se predstavite na pravi način, ostavite najbolji prvi utisak i zablistate na intervjuu?
O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće se na besplatnoj radionici, koju u subotu, 19. jula, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere.


Svi zainteresovani moći će da prate ovu radionicu od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedilaITAcademy. Dovoljan je samo klik na link
honorarni-posao
Na radionici ćete čuti savete koji vam do sada nisu bili poznati, a koji su jako važni u procesu traženja posla. Naučićemo vas malim trikovima koji mogu napraviti veliku razliku – kako da ovoga puta baš Vi budete izabrani.

Radionicu će voditi HR saradnice u kompaniji LINK group Ivana Gavrilović i Vanja Miajlović, koje iza sebe imaju više stotina intervjua za različite pozicije (od finansija i prodaje, do marketinga i dizajna).

Tokom radionice će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Leave a Reply