Internet

Online prodavnica Retro Dućan sa ponudom starina

Početkom novembra 2012. godine sa radom je krenula specijalizovana online prodavnica ručno rađenog nakita i unikatnih poklona – Retro Dućan (retro-ducan.rs), namenjena svima kojima je moderni dizajn, digitalizacija, svedene linije i monohromatski pristup životu dosadan.

Ponuda online prodavnice Retro Dućan je veoma raznovrsna i kreće se od ručno rađenog nakita kao što su minđuše, narukvice, ogrlice i dr., preko ukrasnih kutija, ručno oslikanih svilenih marama i brojnih drugih kreativnih poklona.
Proizvode možete pretraživati po kolekcijama, ceni, materijalu, boji i vrsti čime je posetiocima omogućeno lako i brzo snalaženje na sajtu.

Pored dve glavne kolekcije – Retro za ozbiljne i Retro za neozbiljne u kojima je moguće naći raznovrsne ukrase i poklone izrađene korišćenjem različitih tehnika kao što su decoupage ili oslikavanje stakla, posebna kolekciju predstavljaju autorske fotografije Maje Medić, profesionalnog fotografa i jednog od suosnivača Retro Dućana, sa tematikom starog Beograda – Beograd za svakoga u različitim formatima – štampane na platnu, drvenim kutijama, u formatu razglednica itd.

Ručno rađeni nakit se izrađuje od različitog materijala sa retro motivom.
Za sve proizvode moguća je opcija ukrasnog pakovanja, idealna za poklon pakete.

Leave a Reply