Internet

Opel OnStar 4G/LTE modeli autmobila sa mobilnom povezivosti visokih brzina

Na Sajmu automobila u Ženevi, Opel će izbaciti na tržište sledeći nivo povezivosti automobila. Na današnjoj pres konferenciji, izvršni direktor Opela Dr. Karl-Tomas Nojman je najavio uvođenje OnStar-a. “OnStar i Opel će, počev od 2015. učiniti vožnju u Evropi bezbednijom i sigurnijom”, tvrdi Nojman.

“Sa modelom OnStar 4G/LTE, vozači Opelovih autmobila imaće priliku da uživaju u mobilnoj povezivosti visoke brzine, čime pravimo veliki korak ka ostvarenju naše vizije povezivosti – konceptu Opel Monza koji smo predstavili prošle jeseni“.

Opel-in-OnStar

OnStar je vodeći brend za rešenja sigurne i bezbedne povezivosti, usluge mobilnosti dodatne vrednosti i napredne informacione tehnologije. Opel je predstavio i tri potpuno nova modela na svom štandu u Hali 2.

Karl-Tomas Nojman je otkrio novi i harizmatičan model ADAM Rocks, trkačku izvedbu ADAM S i sportski model visoke klase Astra OPC EXTREME.

Model ADAM ROCKS će u Ženevi imati još jedan debi: turbo motor 1.0 ECOTEC sa direktnim ubrizgavanjem. ADAM je prvi automobil u koji će biti ugrađen ovaj mali agregat koji će se postepeno uvoditi i u ostale modele. Opelova velika ofanziva pogonskih grupa pravi velike korake i u segmentu dizel motora: posetioci u Ženevi će po prvi put moći da izbliza pogledaju model Astra sa novom generacijom 1.6 CDTI Turbo dizel motora u verziji od 81 kW/110 ks.

Leave a Reply