Internet · Provajderi

OPEN ADSL promocija

U okviru nove OPEN ADSL promocije, Telekom Srbija je pripremio lepo iznenađenje za buduće korisnike ove usluge. Svi korisnici, koji se tokom trajanja promocije, u periodu od 26. februara do 15. marta 2009, prijave za OPEN ADSL uslugu stiču pravo da sklope ugovor pod posebno povoljnim uslovima.

Za sve korisnike koji do 15. marta iskoriste prednosti OPEN ADSL promocije cena zasnivanja pretplatničkog odnosa biće 1 dinar. Pored toga, ovi korisnici će, tokom prva tri meseca ugovornog perioda, plaćati mesečnu pretplatu od po 1 dinar. Promocija važi za sve CLICK pakete u ponudi Telekoma Srbija.

Zahtev za realizaciju odabranog OPEN ADSL paketa korisnici mogu podneti na 9813 i 064/789, putem sajta ili dolaskom u najbliži korisnički servis.

4 thoughts on “OPEN ADSL promocija

  1. Dragan

    Open ADSL Telekom, PROMOCIJA kojom telekom zaglupljuje narod a u stvari im je cena paketa veca nego kod ostalih provajdera. Njihov Start paket je obicno s….. i ne bih nikome preporucio da ga uzme. Ima brzinu od 256/60 i to je 4 puta sporije od najsporijeg paketa ostalih ADSL provajdera. Osim toga daju samo jednu mail adresu od zamislite samo 20Mb. Uz to ako se ipak i odlucite da koristite taj mail box trebace Vam 10 minuta dok de ucita, pa sad razmislite…

  2. nenad

    Alo bre,sta misle vise ovi iz Telekoma? Kad ce da nam povecaju tu jeb… brzinu? Ja koliko vidim po ovoj promociji,ovo ce trajati do 15 marta sto znaci da od povecanja brzine nema nista,a ostali provajderi su cak u poslednjih 3-4 meseci povecali brzinu i to do 4 puta vise za iste pare. A Telekom??? Sad se iskreno kajem sto sam uopste i zakljucio ugovor za ADSL na godinu dana a mogao sam sada da imam 4Mb protok kod ostalih za 1400 din. koliko placam za ADSL. Bitno je da je m-tel u Crnoj Gori i Republici Srpskoj povecao brzinu a kao Telekom iz Srbije ih kupio,njima su dali a nama nista. Sto su oni bolji od nas??? Ne razumem… Sto su njima dali povecanje a nama nista? Jedva cekam da Telenor proradi… videcemo kakvu ce ponudu oni imati kao fixni operater. Pozzzzzz

Leave a Reply