Internet

Orion nudi novu bežičnu “tripl plej” uslugu

Orion telekom je uveo u ponudu novu bežičnu “tripl plej” mrežu – tv, telefon i internet u svim delovima Srbije, izjavio je danas generalni direktor te kompanije Slobodan Đinović.

“Izgradili smo novi deo infrastrukture, a u pitanju je potpuno nova bežična mreža koja je urađena u saradnji sa poznatijim brendovima, ali za sada ne mogu da vam otkrijem ko je u pitanju”, rekao je Đinović Tanjugu, ističući da će nova mreža biti naročito interesantna građanima ruralnih područja.

On je kazao da je to prvi put da neko može da im isporuči takav paket.

orion-telekom

Generalni direktor Orion telekoma kaže da je ta kompanija ove godine ostvarila rast od oko 15 odsto na korporativnom tržištu u odnosu na isti prošlogodišnji period, odnosno povećan je broj ugovora sa biznis korisnicima uključujući i državne institucije.
“Mislim da je sad važno i da se vratimo rezidencijalnom segmentu (građanima) i očekujem da će i tu biti velikog pomaka”, naveo je Đinović.

Prema njegovim rečima, ta kompanija uvek tokom leta priprema i pokreće nove servise, a ima inovacija i za jesen.
“Upravo se spremamo i za predstojeća svetska prvenstva u odbojci i košarci i naši korisnici IPTV-a, odnosno kablovske televizije moći će to da gledaju u HD formatu”, najavio je sagovornik Tanjuga. 

Orion telekom je pripremio pakete koji će, kako kaže, biti vrlo atraktivni.

Đinović ističe da ta kompanija jedina na tržištu nudi uslugu fiksne telefonije bez mesečne pretplate i podseća da fiksni broj sada može da se prenese kod drugog operatera.
“Mislim da je to veliki hit, tako da će svako moći mesečno da uštedi između 600 i 700 dinara, što je veoma interesantno za korisnike s obzirom na ekonomsku situaciju”.

Orion telekom je nastao 2010. godine u Beogradu spajanjem tri vodeća Internet provajdera u Srbiji: “Media Works”, “Neobee.net” i “SezamPro”.

Leave a Reply