Internet

Osvojite nagrade na web sajtu Dr.Oetker Srbija

U želji da svoje potrošače dodatno obraduje i ohrabri u navijanju za reprezentaciju, a u susret Svetskom fudbalskom prvenstvu, Dr. Oetker Srbija organizuje nagradni konkurs na svom sajtu www.oetker.rs. Konkurs počinje 24. maja i završava se 12. jula, a odnosi se na web igricu „Okupi svoj tim“.

Dr. Oetker je pripremio vredne nagrade, nedeljne i glavne za sve verne fanove i ljubitelje fudbala. Tokom svake od šest sedmica, učesnike igrice koji se dobro zabave i postignu najbolje rezultate, kroz nedeljne nagrade očekuje 90 kožnih fudbalskih lopti.

Na kraju finalne nedelje, najbolje igrače očekuju glavne nagrade: 30 fudbalskih dresova reprezentacije Srbije 2010, 10 kožnih lopti i tri laptop računara. Pravo da konkurišu za glavne nagrade, imaju svi koji su učestvovali u konkursu i to svojim najboljim rezultatom. Dobitnik nedeljne nagrade može ponovo da učestvuje i da u finalnoj nedelji osvoji neku od glavnih nagrada i bude najuspešniji igrač nagradnog konkursa.

Na samom početku igre takmičar bira svog medvedića-fudbalera od  ponuđenih pet reprezentacija (Srbija, Brazil, Argentina, Španija i Italija). Zadatak takmičara je da pomogne medvediću da stigne u Južnu Afriku i da na tom putu prevaziđe različite prepreke inspirisane zemljama kroz koje prolazi.

Putovanje takmičara-medvedića u Johanseburg, zavisno od pokazane veštine, može da bude obogaćeno raznim stimulansima u vidu bonus poena za veštinu, dodatni život, bonus vreme i sl. Meda fudbaler završava igricu dolaskom na fudbalski stadion u Johanesburgu. Ako pre isteka vremena takmičar ne stigne do stadiona, gubi jedan od života, ali se igra nastavlja od tog mesta, sve dok ne izgubi i poslednji.

Igra se može ponavljati neograničen broj puta, a pravo učešća imaju svi državljani Republike Srbije.

U jeku fudbalske groznice, pored nagradnog konkursa, Dr.Oetker je lansirao i multipakovanje milk šejka koji je veoma popularan na domaćem tržištu, i to sa četiri različita ukusa (čokolada, jagoda, vanilla i banana) i gratis priveskom za ključeve u obliku mede fudbalera, u dresovima reprezentacija iz web igrice.

Leave a Reply