Internet

Otvoren Gostio.com sistem za rezervacije mesta u restoranima putem Interneta

Srpska internet kompanija Plotun je objavila početak javnog rada svog novog onlajn servisa Gostio.com za rezervacije mesta u restoranima.

Ovaj inovativni servis povezuje goste restorana sa slobodnim stolovima u četrnaest beogradskih restorana preko sajta gostio.com, a planira se širenje mreže na veći broj restorana i gradova. Gostio.com predstavlja potpuno novi način da se pronađu dobri restorani i da se odmah rezervišu mesta u njima.
Gostio.com predstavlja potpuno novi način da se pronađu dobri restorani i da se odmah rezervišu mesta u njima. Restorane je moguće pretraživati po delovima grada i vrstama kuhinje, kao i utiscima gostiju. Rezervaciju je moguće obaviti na samom sajtu, 24 časa dnevno, bez upotrebe telefona i uz trenutno dobijanje potvrde iz restorana. Automatizaciju procesa rezervisanja omogućava moderni komunikacioni sistem koji je proizvod “domaće pameti”. Korišćenje sistema i rezervacije su potpuno besplatni za korisnike ovoga sistema.
“Gostio.com predstavlja sledeći i logičan korak u ugostiteljskoj industriji 21. veka.” kaže magistar ekonomije Ivana Zirojević, direktor kompanije Plotun. “Mi smo i ranije bili pioniri u polju prelaska uslužnih delatnosti u svet Interneta, kao što su prodaja karata za događaje i dostava hrane. Gostio.com predstavlja koristan alat za goste restorana, ali i za same restorane jer im dovodi nove goste, što je vrlo važno u vreme krize. Pozitivne reakcije restorana su pravi znak da smo na dobrom putu.”, smatra ona.

Kompanija Plotun već ima iskustva u internet ugostiteljskom biznisu jer je vlasnik popularnog i višestruko nagrađivanog onlajn servisa Donesi.com (www.donesi.com) za naručivanje hrane za kućnu dostavu. Ovaj servis trenutno koristi više od 100 restorana i preko 12.000 kupaca u četiri grada.

One thought on “Otvoren Gostio.com sistem za rezervacije mesta u restoranima putem Interneta

Leave a Reply