Internet

Otvoren konkurs za nagradu „Aurea 2014” poslovnog portala eKapija

Poslovni portal “eKapija” pokrenuo je, šestu godinu za redom, izbor za investiciju godine u Srbiji “Aurea 2014”. Konkurs za prijavu projekata otvoren je danas i trajaće do 17. februara.

Za nagradu “Aurea” mogu se nominovati kompanije koje su u prethodnoj kalendarskoj godini realizovale projekat koji ispunjava 3 kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Urednički tim “eKapije” započeo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije se mogu prijaviti i same popunjavanjem formulara koji je dostupan na stranici www.aurea.rs.

Aurea_2014

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor ovogodišnjeg takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs. O pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati i čitaoci “eKapije” i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem Interneta.

– U vremenu u kome živimo, kada imamo prepletene efekte globalne i lokalne krize, posebno je teško doći do investitora koji će podržati novi projekat ili ideju. Međutim, vrednosti koje promoviše “Aurea” su nedvosmisleno i konstantno “na radaru” svih ozbiljnih investitora, koji upravo i najviše investiraju u vremenima krize. Zato želim da pozovem sve kompanije koje su u prošloj godini pokrenule projekat koji zadovoljava kriterijume našeg konkursa, da se prijave jer je to siguran put da se na velika vrata predstave potencijalnim investitorima i široj poslovnoj javnosti – rekao je Zdravko Lončar, direktor “eKapije”.

Nagrada “Aurea 2014”, biće dodeljena krajem marta na svečanoj manifestaciji, a osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja – za inovativnost i društvenu korisnost.

Poslovni portal “eKapija” nagradu “Aurea” organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Leave a Reply