Internet

Panda u avionu – fotos koji je nasamario korisnike interneta

Fotografija pande koja mirno sedi i degustira travnati ručak u ekonomskoj klasi avio-kompanije “Čajna erlajnz”, iznenadila je milione korisnika interneta, koji su je raširili po društvenim mrežama.

Ali, koliko god delovala realno, ova fotografija to nije, mada su na šalu naseli I neki mediji, poverovavši u šaljivo saopštenje koje je pratilo sliku.

Panda u avionu

“Kada pogledate ovu sliku, možete da pomislite kako vidite čoveka u avionu pored kog sedi veliki plišani panda. Ali znate šta, nije u pitanju igračka! To je pravo mladunče pande i leti ekonomskom klasom”, pisalo je na sajtu “Gejzer” kada je u nedelju slika postavljena.

Ubrzo se na internetu pojavilo i pomenuto šaljivo “saopštenje”, koje je doprinelo još većoj zabuni. U komičnom saopštenju pisalo je da je avio-kompanija “Čajna erlajnz” jedan od donatora utočišta za pande u Čengduu, te da im je bilo zadovoljstvo da pandu svojim avionom prevezu do jednog zoološkog vrta u Americi.

“Posle opsežnih konsultacija sa veterinarom iz utočišta, zaključeno je da je bolje da panda Skvi Skvi dobije svoje sedište u ekonomskoj klasi, umesto u trupu aviona, jer će tako u svakom treutku moći da dobije potrebnu negu”, navedeno je u ovoj šali. “Zarad higijene, panda Skvi Skvi je nosila pelenu zbog mogućnosti da se ukaki tokom leta. Panda tokom leta nije gledala raspoložive filmove, jer nismo mogli da nađemo dovoljno velike slušalice za nju. Za jelo, Skvi Skvi je iz avionskog menija naručila bambus, sa bambusom kao prilogom i bambus musom za desert”.

Leave a Reply