Internet · Provajderi

Partnerstvo kompanije Infostud i korporacije Daily Mail and General Trust

Northcliffe International, filijala međunarodne korporacije Daily Mail and General Trust, postao je strateški partner Infostuda, stekavši vlasništvo nad 25% ove domaće Internet kompanije. Cilj povezivanja jeste zajednički razvoj i jačanje Internet tržišta u Srbiji, a Infostud će nastaviti da vodi tim njegovih osnivača, koji su zadržali vlasništvo nad 75% kompanije.

Infostud vodi sajtove o zapošljavanju, obuci i obrazovanju u Srbiji, koji su tokom prošle godine imali skoro 12 miliona poseta. Sajt www.infostud.com se nalazi među najposećenijim domaćim sajtovima u zemlji, a poslovi.infostud.com su najposećeniji sajt za zapošljavanje, preko koga je do sada radnike tražilo preko tri i po hiljade firmi.

Daily Mail je korporacija koja ima iskustvo u upravljanju velikim brojem sajtova i drugih medija širom sveta, što je bitan razlog zbog kog smo se odlučili da uđemo u partnerstvo. Osetili smo da oni zaista veruju u Infostud, da dele našu viziju o širenju poslovanja, te da je reč o kompaniji sa kojom možemo da uspostavimo dobar ljudski i partnerski odnos“, kaže Branislava Gajić, direktor Infostuda.

Daily Mail and General Trust u svom okrilju ima 150 kompanija, u Evropi, SAD i Australiji. Ulaganje u Infostud je u skladu sa strategijom Northcliffe International-a za širenje u oblasti Internet poslovanja, posebno u oglašavanju poslova, a partnerstvo je ostvareno kroz njihovu mađarsku ispostavu Lapcom kft .

“Mi smo vrlo zadovoljni razvojem Infostuda poslednjih godina. Impresionirani smo kvalitetom njegovog menadžmenta i čvrsto verujemo će kroz partnerstvo Infostud moći brže da napreduje u Srbiji i da će postati jak oslonac našeg poslovanja u regiji”, kaže Ištvan Samer, izvršni direktor Northcliffe International.

Northcliffe International je i vlasnik najposećenijeg sajta za zapošljavanje u Hrvatskoj, www.moj-posao.net, sa kojim je Infostud prošle godine uspostavio saradnju na polju zapošljavanja u regionu, kao i sajtova za zapošljavanje u Slovačkoj, Mađarskoj i drugim zemljama.

Leave a Reply