Internet · Provajderi

Pokrenut sajt www.lepotaizdravlje.rs – prvi ženski lifestyle portal na srpskom jeziku

Posle velikog uspeha regionalnog showbiz portala www.svet.rs koji je za manje od pola godine ušao među 20 najposećenijih sajtova na srpskom jeziku, “Color Press Group” je, u saradnji sa kompanijom “McCann Erickson“, pokrenuo još jedan projekat iz ove oblasti.

U ponedeljak, 27. aprila, tačno u podne, lansiran je sajt www.lepotaizdravlje.rs, prvi srpski ženski lifestyle portal. Pored niza tema iz oblasti kojima se bave magazini CPG – “Lepota i zdravlje”, “Moja beba”, “Beauty Expert”, “BravaCasa”, “JOY”, “Lekovito bilje”, “Dobra hrana” i drugi – novi portal donosiće aktuelnosti iz svih sfera interesovanja savremene žene: od horoskopa, preko video-zapisa, saveta dana i dnevnih vežbi, beauty i medical shopa, do chata sa nutricionistima, psiholozima, dermatolozima i drugim stručnjacima.

Novi portal u startu su podržali prestižni međunarodni i domaći brendovi kao što su L’Oreal, Max Factor, Banka Intesa, Collistar, Bvlgari, Jacobs, Persil, Dijamant

Projekat www.lepotaizdravlje.rs ujedno je prvi projekat kompanije “Future Media Co“, čiji su osnivači “Color Press Group” i “McCann Erickson”.

2 thoughts on “Pokrenut sajt www.lepotaizdravlje.rs – prvi ženski lifestyle portal na srpskom jeziku

Leave a Reply