Internet · Provajderi

Pokrenuta HP Connected Music platforma

Partnerstvo HP-a i Universal Music grupe korisnicima omogućuje potpuno novo muzičko iskustvo kroz aplikaciju koja donosi ekskluzivne sadržaje.

Pokretanje HP Connected Music platforme na događaju u pariskom La Maison de la Mutualité konferencijskom centru, obeležilo je zvaničan početak saradnje HP-a i Universal Music grupe na nivou Evrope, bliskog istoka i Afrike.

Dve kompanije su povodom pokretanja HP Connected Music platforme organizovale privatni koncert grupe No Doubt  koji je jedini evropski koncert popularnog benda ove godine, i prvi je događaj  nastao kroz partnerstvo HP-a i Universal Music-a.

Dostupan na svim novim HP-ovim stonim i prenosivim računarima za kućnu upotrebu sa Microsoft® Windows®8 operativnim sistemom, (1) HP Connected Music je aplikacija koja ljubiteljima muzike daje potpuno nov način da uživaju u zvucima nekih od najpopularnijih svetskih izvođača.

Koncert grupe No Doubt je prvi u seriji događaja koje HP planira da organizuje sa drugim Universalovim umetnicima širom Evrope.

Uz ekskluzivne sadržaje i pristup Universalovom katalogu umetnika iz svih krajeva sveta, ovaj dogovor muziku stavlja u srce najnovijih HP-ovih računara.

Potpuno novo muzičko iskustvo

Korisnici sa novim HP-ovim Windows 8 računarima imaće i pristup ekskluzivnom spisku servisa kroz HP Connected Music, uključujući besplatno slušanje kompletnog Universalovog kataloga tokom 90 dana (2) dok korisnici novih HP Spectre i HP Envy računara s Windows 8 operativnim sistemom dobijaju i 10 besplatnih preuzimanja pesama mesečno, tokom 90 dana. (3,4)

Dostupnost

HP Connected Music platforma je dostupna već sad u EMEA regionu na svim HP-ovim Windows 8 računarima za kućnu upotrebu. (1)

1) Dostupno u svim EMEA državama osim na bliskom istoku (izuzev Saudijske Arabije).
2) Dostupno na svim novim HP-ovim Windows 8 stonim i prenosivim računarima za kućnu upotrebu.
3) Besplatno preuzimanje muzike je dostupno samo na HP Spectre i HP Envy Windows 8 računarima i ograničeno je na 10 pesama u roku od 30 dana, tokom perioda od 90 dana.
4) Nakon 90 dana, ali neće imati pristup slušanju niti preuzimanju pesama.

Leave a Reply