Internet

Pokrenuta HP Connected Music platforma

Partnerstvo HP-a i Universal Music grupe korisnicima omogućuje potpuno novo muzičko iskustvo kroz aplikaciju koja donosi ekskluzivne sadržaje

Pokretanje HP Connected Music (hpconnectedmusic.com) platforme na događaju u pariskom La Maison de la Mutualité konferencijskom centru, obeležilo je zvaničan početak saradnje HP-a i Universal Music grupe na nivou Evrope, bliskog istoka i Afrike.

Dve kompanije su povodom pokretanja HP Connected Music platforme organizovale privatni koncert grupe No Doubt koji je jedini evropski koncert popularnog benda ove godine, i prvi je događaj nastao kroz partnerstvo HP-a i Universal Music-a.

Dostupan na svim novim HP-ovim stonim i prenosivim računarima za kućnu upotrebu sa Microsoft® Windows®8 operativnim sistemom,HP Connected Music je aplikacija koja ljubiteljima muzike daje potpuno nov način da uživaju u zvucima nekih od najpopularnijih svetskih izvođača.

Koncert grupe No Doubt je prvi u seriji događaja koje HP planira da organizuje sa drugim Universalovim umetnicima širom Evrope.

Uz ekskluzivne sadržaje i pristup Universalovom katalogu umetnika iz svih krajeva sveta, ovaj dogovor muziku stavlja u srce najnovijih HP-ovih računara.

Potpuno novo muzičko iskustvo

Korisnici sa novim HP-ovim Windows 8 računarima imaće i pristup ekskluzivnom spisku servisa kroz HP Connected Music, uključujući besplatno slušanje kompletnog Universalovog kataloga tokom 90 dana(2) dok korisnici novih HP Spectre i HP Envy računara s Windows 8 operativnim sistemom dobijaju i 10 besplatnih preuzimanja pesama mesečno, tokom 90 dana.(3,4)

“Korisnici traže odličnu zabavu na svojim uređajima, a HP vidi personalni računar kao srce zabave za korisnike. To im omogućava da kreiraju, puštaju i dele sadržaj koji vole”, rekao je Eric Cador, viši potpredsednik i generalni direktor Grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. “Radeći s Universal Musicom došli smo u priliku da uparimo inovativne Windows 8 hibridne, prenosive i stone računare s jedinstvenim muzičkim iskustvom koje našim korisnicima daje pristup nekim od najpopularnijih svetskih umetnika.”

“Ovo inovativno partnerstvo pružiće izvanredno korisničko iskustvo novoj publici. Uz pomoć HP-ovih tehnologija, radujemo se angažovanju ljubitelja muzike širom postojećih tržišta, kao i na prostorima gde ranije nije bilo legalnih digitalnih muzičkih servisa”, dodao je Olivier Robert-Murphy, globalni direktor novog poslovanja, Universal Music grupe.

Dostupnost

HP Connected Music platforma je dostupna već sad u EMEA regionu na svim HP-ovim Windows 8 računarima za kućnu upotrebu.(1)

Leave a Reply