Internet · Provajderi

Pola godine servisa RekaoSamTi.com

RekaoSamTi.com je internet servis koji poseduje vlastitu bazu predviđanja događaja, a u svojoj arhivi ima mnoga predviđanja na koja se mnogi mogu osloniti. Predviđanja se ne temelje na astrologiji, crnoj magiji ili gatanju, već na osnovu mišljenja većine registrovanih korisnika – futurista. Teme predviđanja mogu biti raznolike, od politike, deoničarstva, tehnike, pa do zabave i sporta. Ako se predviđanja koja unesete dogode baš onako kako ste predvideli – zadovoljno izjavite – Rekao Sam Ti!!

RekaoSamTi.com počeo je sa radom 20. avgusta 2007. godine, iako je servis još nov, popularnost mu svakoga dana sve više raste. Servis dnevno poseti preko 1000 jedinstvenih korisnika, što je vrlo dobro sa obzirom na veliki broj internet stranica i portala koji se svakodnevno čitaju. No, servis RekaoSamTi.com se izdvaja od ostalih jer svojim korisnicima nudi nešto potpuno novo i originalno.

Ukupan broj futurista je prešao očekivanu brojku i iznosi 476. Futuristi su postavili ukupno 1132 predviđanja od kojih je trenutno otvoreno 426. Što se tiče komentara na određena predviđanja, tu su se futuristi pokazali najaktivnijima, ukupno ih je 756.

Zanimljivih predviđanja nije nedostajalo, neka od njih su naravno bila vezana uz najaktualnije događanje u regionu, ali i one u svetu. Mnoga od njih su još uvek otvorena i očekuje se rasplet događaja. Ona već odavno zatvorena su bila vezana uz politiku, onu lokalnu, ali i međunarodnu, sport, vremensku prognozu, tehniku i tehnologiju te domaću muzičku scenu.

Neka od predviđanja koja su futurist predvideli – zatvorena predviđanja:

* Boris Tadić pobeđuje protikandidata Tomislava Nikolića na izborima u Srbiji
* Krajem januara počinju velika poskupljenja
* EU će uvesti plave karte za kvalifikovane imigrante
Mnoga predviđanja još su otvorena te se otvaraju iz sata u sat i svi jedva čekamo da vidimo kakav će biti njihov ishod. Hoće li futuristi ove buduće događaje ispravno predvideti?

Leave a Reply