Internet · Provajderi

Poljski Algotech unapređuje VoIP komunikacije

Algotech Poljska isporučio je napredni telekomunikacioni sistem koji upravlja internim i eksternim komunikacijama u kompaniji Tikkurila iz Poljske.

Tikkurila Poljska, kompanija koja je vodeći proizvođač boja u severnoj i istočnoj Evropi značajno je unapredila svoj VoIP. Jedan od glavnih ciljeva projekta bio je unapređenje klijent servisa i njegovo podizanje na profesionalniji nivo. Algotech Poljska obezbedio je kompletne usluge, od konsultovanja, projektovanja, instalacije, preko isporučivanja kompletne dokumentacije, do obuke kadrova i održavanja.

Osnovu ovog call centra sa pedeset operatera čini Avaya IP Office 406v2 PBX, koji podržava aplikacije kao što su Voice Mail PRO, Contact Store i Compact Contact Center. Napredne funkcije, kao što su snimanje i izveštavanje, učinile su mogućim merenje efikasnosti operatera. Radom operatera i rasporedom poziva može se efikasno upravljati aplikacijiom Phone Manager. Uz pomoć GSM-a, VoIP tehnologije i preciznog monitoringa poziva, troškovi telekomunikacija kompanije Tikkurila su značajno sniženi.

Leave a Reply