Internet

Popboks nagrade 2009 uživo na Live-eTV portalu

Svečana dodela godišnjih nagrada popularnog domaćeg muzičkog Web magazina „Popboks“ uživo iz beogradskog Doma omladine večeras na Live-eTV portalu

Dodela drugih godišnjih nagrada Web magazina „Popboks“ biće prenošena uživo na Live-eTV portalu. Svi koji žele da saznaju kako su glasali čitaoci i kritičari „Popboksa“ u kategorijama „Najbolji domaći album“, „Najbolji domaći video spot“ i još 15 ostalih mogu da se uključe uživo u ovaj događaj tako što će večeras od 20 časova usmeriti svoj Web čitač na www.live-e.tv/live-streaming

Svečana dodela nagrada je koncipirana kao dinamičan program sa brojnim gostima iz sveta muzike i filma. Biće prikazani muzički spotovi, inserti iz nominovanih filmova, TV i radio emisija, a sve to će biti kombinovano sa živim nastupima bendova različitih žanrovskih opredeljenja – uživo će nastupiti Veliki Prezir, SevdahBABY, Svi na Pod! i Multietnička Atrakcija. Sponzori svečane dodele „Popboks“ nagrada za 2009. godinu, koja će se održati večeras u sali „Amerikana“ (bivši Pogon) Doma omladine su Jana i Mivela.

Popboks (www.popboks.com) je informativni Web magazin posvećen popularnoj kulturi, koji pored najnovijih informacija iz sveta muzike, filma, stripa i književnosti sadrži i 20 godina najbolje kulturne tradicije u digitalizovanoj arhivi kultnih domaćih časopisa Džuboks i Ritam. Na izradi materijala koji se svakodnevno postavljaju na Popboks radi preko 40 saradnika iz zemlje iz inostranstva, a od osnivanja, u decembru 2004. godine, do danas objavljeno je na hiljade autorskih tekstova i preko 10.000 vesti.

Pored rada na izradi Web magazina, redakcija Popboksa organizuje koncerte i stručne skupove posvećene popularnoj kulturi, u saradnji sa najpoznatijim muzičkim, filmskim i književnim kritičarima.

Leave a Reply