cotrugli
Internet

Portal Nadlanu.com podržava poslovno usavršavanje visokoškolaca

Trident Media Grupa u saradnji sa internacionalnom poslovnom školom Cotrugli Business School i grupom medijskih partnera iz Srbije obezbeđuje stipendije za međunarodno akreditovane MBA studije.

Kandidati koji se preko portala Nadlanu.com prijave na konkurs dobiće priliku da pokazanim znanjem i javnim žiriranjem osvoje dvanaest MBA stipendija na Cotrugli Business School u ukupnoj vrednosti od 105.000 evra. Stipendije se dodeljuju za dva različita MBA programa, u svakoj kategoriji po jedna puna i po pet polovičnih stipendija.

cotrugli

Trident Media Group investiranjem u Cotrugli projekat podržava agilne, ambiciozne ljude iz Srbije u težnji da se neprestano usavršavanju, i posebno želi da ohrabri članove on-line zajednice da stiču i napredna poslovna znanja primenjuju u oblasti savremenih komunikacija i marketinga.

„Verujemo da podrškom talentovanim i preduzetnim pojedincima doprinosimo tome da tržište i zemlja u kojoj živimo napreduju i uspešno se integrišu u okruženje. Savremene komunikacije u spoju sa renomiranim obrazovnim programom koji okuplja uspešne ljude iz susednih, ili nama kulturološki bliskih zemalja, vidimo kao dobru osnovu za postizanje tog cilja” – ističe Uroš Ignjačević, generalni direktor Trident Media Grupe.

MBA program je jedan od vodećih standarda u poslovnom obrazovanju, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja i napredovanja u karijeri. Internacionalna poslovna škola Cotrugli ima centre u Beogradu i Zagrebu, kancelarije u Ljubljani i Sofiji, a broj polaznika iz regiona koji su pohađali njene obrazovne programe premašio je 10.000.

Leave a Reply