telegraf
Internet

Portal Telegraf proslavio prvi rođendan

Rođendanska zabava portala Telegraf.rs održana je sinoć u prostorijama Komtrejda i trajala je do ranih jutarnjih sati.

Zabavi su prisustvovale mnoge javne ličnosti iz sveta politike, estrade i sporta, a čitav državni vrh čestitao je rođendan Telegrafu, najbrže rastućem portalu u Jugoistočnoj Evropi.

Da budu raspevani, pobrinule su se finalistkinje “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, kao i Vlado Georgiev i Marko Đurovski.

Da budu najlepši, omogućila je mis Telegrafa − Aleksandra Doknić, zvanična mis Srbije za prošlu godinu.

telegraf
Da budu u sportskom duhu konkurentni, potvrdio je dolazak najvećeg srpskog fudbalera svih vremena i prvog čoveka Zvezde Dragana Džajića, kao i generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije i desne ruke Vlada Divca, Đorđa Višackog, odnosno Slobodana Brankovića, generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije.

Da budu poslovni i da se čuje za nas – tu su bili Branko Radujko i Srđan Šaper.

Da budu fit – za to je bio zadužen Dr Filgud.

Da znaju da budu dobri i s njima, iako nemaju popust, potvrdile su iskrene čestitke i najbolje želje trojice ključnih ljudi u Srbiji – predsednika Tomislava Nikolića, premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića. Bili su tu i ministar Rasim Ljajić, predsednik Administativnog odbora u Skupštini Zoran Babić, prvi čovek opštine Novi Beograd i visoki funkcioner DS Aleksandar Šapić, poslanik SNS Dragan Šormaz.

Konačno, da znaju da prave najbolje zabave do jutra, pokazao je Toma sa svojim “Blek pantersima”, koji je atmosferu doveo do usijanja. Pre njega za to je bio zadužen maestralni “Blah Blah bend”.

Tortu su presekli vlasnik portala Veselin Jevrosimović, direktor portala Pavle Savović i glavni i odgovornik urednik Aleksandar Jovanović.

Leave a Reply