Internet

Posetioci EXIT-a mogu na Foursquare i Gowalla da pronađu filijale i bankomate Erste Banke u Novom Sadu

Posetioci EXIT-a mogu na geolokacijskim društvenim mrežama Foursquare i Gowalla da pronađu filijale i bankomate Erste Banke u Novom Sadu. Erste Banka je ove nedelje mapirala sve svoje novosadske filijale na geolokacijskim društvenim mrežama Foursquare i Gowalla kako bi posetioci festivala EXIT, naročito oni iz inostranstva, mogli lakše da dođu do bankarskih usluga i bankomata.

Erste Banka je ove nedelje mapirala sve svoje novosadske filijale na geolokacijskim društvenim mrežama FoursquareGowalla kako bi posetioci festivala EXIT, naročito oni iz inostranstva, mogli lakše da dođu do bankarskih usluga i bankomata.

Geolokacijske društvene mreže FoursquareGowalla svoju rastuću popularnost duguju sve većoj upotrebi “pametnih” telefona koji imaju mogućnost globalnog pozicioniranja (GPS). Pomoću njih je na mapi moguće locirati druge korisnike ili pronaći objekte u blizini lokacije na kojoj se korisnik trenutno nalazi. Erste Banka će na ovim geolokacijskim društvenim mrežama u narednom periodu mapirati sve svoje filijale u Srbiji.

Napomena: tokom EXIT-a Erste Banka će postaviti i privremene bankomate, dva u EXIT kampu, jedan na ulazu u Tvrđavu kod crkve Svetog Jurja i jedan unutar Tvrđave. Osim bankomata, biće postavljene i privremene menjačnice, jedna u kampu i jedna na pomenutom ulazu.

Leave a Reply