Internet · Provajderi

Poslovni portal eKapija darivanjem obeležio 2000. broj biltena

Poslovni portal eKapija (www.ekapija.com) danas je svečano obeležio 2000. broj svog elektronskog biltena i završetak edukativne berzanske igre “Share Game”.V ođeni idejom da uspeh treba podeliti sa drugima, predstavnici eKapije i učesnici igre su odlučili da novac iz nagradnog fonda doniraju Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Govoreći o dosadašnjim rezultatima eKapije, izvršni direktor Aleksandar Parezanović je izjavio da je prvi broj elektronskog biltena “poslat” u martu 2005. godine na nekoliko desetina adresa, a da je jubilarni, 2000. broj, otišao na više od 15.800 e-mail adresa.

– Ponosni smo što i u ovoj kriznoj godini imamo rast broja korisnika za 20%, a čak 82% korisnika se odlučuje da u narednoj godini nastavi saradnju sa nama – rekao je Parezanović i dodao da se eKapija snažno zalaže za regionalnu saradnju i “da će zbog toga eKapija uskoro biti i u onim državama sa kojima naša privreda najviše radi ili na koje je najviše upućena”.
Pobednik igre “Share Game”, koja je predstavljala simulaciju realnog investiranja na Beogradskoj berzi, rukovodilac sektora analize u kompaniji “M&V Investments” Milivoje Knežević u ime eKapije i svih takmičara je uručio donaciju Todoru Mančiću, predsedniku NURDOR-a .
Pored svih poslovnih obaveza i zadataka koje svakodnevno izvršavamo, i pored sagledavanja mogućnosti kako da poboljšamo svoje poslovanje i uvećamo profit kompanije, moramo voditi računa i o ljudima koji nemaju mogućnosti da se izbore sa svim izazovima koje vreme nosi sa sobom. To je uostalom nešto što predstavlja plemenitu stranu našeg poslovanja i što čini naše poslovanje vrednijim i uspešnijim – izjavio je Knežević.

Primajući donaciju Todor Mančić se zahvalio eKapiji i svim učesnicima.

Opština Savski Venac donela je odluku da dva zaveštana stana Mijodraga Stanojevića stavi u funkciju Roditeljske kuće za smeštaj dece koja se leče od raka na beogradskim hemato-onkološkim klinikama, a dolaze iz unutrašnjosti Srbije u pratnji roditelja. Donacijom eKapije opremićemo kuhinju u jednom stanu – dodao je Mančić.

Leave a Reply