Internet

Poslovni web portal “eKapija” drugi put za redom dodeljuje nagradu “Aurea” za naj-investiciju

Poslovni portal “eKapija” (www.ekapija.com) drugi put za redom dodeljuje nagradu “Aurea” za naj investicijugodine.

Posetioci sajta mogu do 11. februara 2010. da predlože projekte za nominaciju nagrade “Aurea 2010“. Uslov za predlaganje potencijalnih nominacija jeste da je investicija realizovana u 2009. godini, i da ispunjava tri kriterijuma: inovativnost, finansijska isplativost i društvena korisnost.

Klikom na link ( http://www.ekapija.com/website/sr/aurea/2010/ ) ili baner na portalu i u “eKapija” biltenu, dostavite nam vaše ideje!

Ukoliko imate interesantan predlog, a niste korisnik portala “eKapija”, možete se lako i jednostavno registrovati za probno korišćenje http://www.ekapija.com/website/sr/register.php i predložiti nam potencijalnu nominaciju za nagradu “Aurea 2010”.

Posle 11. februara organizatori će napraviti uži izbor i zvanično nominovati projekate, čiji će predstavnici biti kontaktirani radi nastavka takmičenja za nagradu “Aurea 2010”.

Šestočlani žiri, sastavljen od stručnjaka iz raznih privrednih oblasti, dodeljuje nagradu investiciji koja kumulativno ispunjava sva tri propisana kriterijuma. Takođe, čitaoci portala “eKapija” imaju mogućnost da glasaju za jednu od nominovanih investicija, čime postaju sedmi ravnopravni član žirija.

Za detaljnije informacije, pogledajte kako je protekla dodela nagrade “Aurea 2009”

http://www.ekapija.com/website/sr/aurea/2009/index.php )

Leave a Reply