postnet
Internet

„POŠTA NET” od sada nudi KDS i ADSL Internet

JP PTT saobraćaja „Srbija“  integrisala je poslovne jedinice – PTT KDS i PTT NET, u jedinstven poslovni sistem Pošta NET, radi zajedničkog nastupa na tržištu IKT usluga. Pošta Srbije od 1. juna uvodi novu integrisanu uslugu KDS kablovske televizije sa kablovskim, ili ADSL pristupom internetu – „Pošta NET paket”, koja po izuzetno povoljnim cenama korisnicima nudi unapređenu uslugu, povoljnije uslove korišćenja i efikasan korisnički servis sa najdužom tradicijom na domaćem tržištu.

 

Korisnici Pošta NET – KDS i internet usluga, imaju na raspolaganju izbor najatraktivnijih svets kih, domaćih i lokalnih TV programa uz novu mogućnost kreiranja paketa koji uključuju internet uslugu. U osnovnoj ponudi kablovske televizije korisnici imaju paket „Arena sport”, kao i nove kanale TV Pink. Primera radi, osnovni Pošta NET paket, za koji je zainteresovan najveći broj korisnika i koji sadrži KDS kablovsku televiziju i kablovski pristup internetu brzine od 2Mbps koštaće 1250 dinara (+PDV) mesečno uz ugovor na dve godine, dok je cena ako se potpiše jednogodišnji ugovor – 1350 dinara (+PDV) mesečno.

postnet

 

Osim toga, postoji i mogućnost korišćenja „Pošta NET paketa” bez prihvatanja ugovorne obaveze na 12 ili 24 meseca. Kompletan cenovnik, spisak kanala, detaljne informacije o novim uslugama, kao i spisak prodajnih mesta, dostupni su na novom, moderno dizajniranom sajtu www.postanet.rs od 1. juna. Da podsetimo, PTT KDS i PTT NET formirani su pre više od 15 godina, PTT KDS kao prvi nacionalni operator kablovsko-distributivnih sistema, a PTT NET kao nosilac savremenih tehnologija u okviru matičnog preduzeća Pošte Srbije.

Leave a Reply