Internet

Postani voditelj na prvoj edukativnoj web televiziji

Saznajte kako izgleda uređivati i voditi zanimljive video-priloge i emisije iz oblasti nauke, kulture, biznisa, marketinga, IT-ja, dizajna, ali i ostalih oblasti kojima se program LINKeduTV-a bavi. Upoznajte uspešne poslovne ljude, poznate sportiste, javne ličnosti kroz zanimljive intervjue.

Svi zainteresovani koji žele da postanu prepoznatljivo lice prve edukativne internet televizije u regionu LINKeduTV mogu se prijaviti na sledećem linku.

 

Potrebno je samo da se predstave kratkim video-materijalom od oko 2 minuta, kažu nešto o sebi i pokažu koliko ih kamera voli. Svoj video treba da postave na YouTube, pošalju snimak i sačekaju poziv… Možda baš Vaše lice postane zaštitni znak prve edukativne internet televizije u Srbiji!

LINKeduTVmikro

Voditelji LINKeduTV-a izveštavaće sa najinteresantnijih događaja i raditi priloge na zanimljiv i jednostavan način o različitim aktuelnim temama. Kroz interesantne primere iz svakodnevnog života, šalu i na što jednostavniji način, objašnjavaće naučne fenomene i nastojaće da približe nauku svima.

 

LINKeduTV (www.linkedu.tv) je prva internet edukativna televizija u Srbiji na kojoj će gledaoci moći da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola – i sve to kreirano u saradnji sa sertifikovanim stručnjacima iz konkretnih oblasti.

 

LINKeduTV uskoro počinje emitovanje 24-časovne edukativne programske šeme, a u planu je pokretanje čak 12 novih obrazovnih kanala sa najsavremenijim online TV programom.

Leave a Reply