Društvene mreže · Internet

Postavljen je novi dizajn Poznanici.com

Srpska društvena mreža Poznanici.com je dobila novi izgled. Novi dizajn je unapređen i osvežen, moderniji u odnosu na prethodni, pri čemu je korisnicima omogućeno lakše i jednostavnije korišćenje sajta i bolja preglednost.

Pored novog dizajna, uvedena je i nova funkcija, Klubovi, gde se korisnicima pruža mogućnost da postanu članovi određenih klubova na sajtu, u zavisnosti od njihovih interesovanja, da prave sopstvene klubove, da postavljaju slike i video snimke vezane za određeni klub. Uskoro će unutar svakog kluba da bude omogućen i grupni chat samo između članova kluba i još neke dodatne funkcije.

Takođe, unapređena je i funkcija pregleda aktivnosti korisnika na sajtu. Korisnicima je omogućeno da postavljaju statuse u vidu poruka, linkove, Youtube snimke, slike, da svaku tu aktivnost, kako svoju, tako i od svojih poznanika, komentarišu, da se odluče da li im se određena aktivnost sviđa ili ne i slično. U svakom slučaju, korisnicima je omogućeno da mnogo bolje prate aktivnosti njihovih poznanika, ali takođe da imaju i mnogo bolji pregled sopstvenih aktivnosti na sajtu.

Sajt Poznanici.com ima 625.000 posetilaca mesečno, a u novembru 2008. godine Poznanici.com postali su deo lanca međunarodne korporacije Daily Mail and General Trust.

Leave a Reply