Internet · Provajderi

Postavljen redizajniran sajt Ministarstva unutrašnjih poslova

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je novi, redizajniran sajt ovog Ministarstva (www.mup.gov.rs), obogaćen novim linkovima i sadržajima, putem kojih građani mogu pronaći sve potrebne informacije, postavljen na internet.
U saopštenju se navodi da s obzirom na to da je u prethodnih godinu dana najviše poseta zabeleženo na linku «Dokumenta građana», posebna pažnja posvećena je informacijama o dokumentima koja građani treba da pribave radi dobijanja biometrijskih isprava.

Na sajtu može da se vidi i primer popunjavanja uplatnica koje se podnose prilikom predaje zahteva za izradu ličnih dokumenata.

Od sada prezentacija Ministarstva je dostupna i na engleskom jeziku, a u posebnim linkovima su istaknuta obaveštenja za strance i formulari za prijavu stranaca, saveti za građane, decu, kutak za medije, kao i kompletan sadržaj internog časopisa «Policija danas».

Kao i do sada, veliku pažnju posvećujemo dnevnom informisanju javnosti i dostupnosti obaveštenja o aktivnostima policije na području cele Srbije, što je veoma važno građanima koji žele da preko interneta saznaju više o događanjima u njihovom kraju.

Ministarstvo prati najsavremenije trendove u komunikaciji s građanima, pa su u cilju promovisanja i približavanja Ministarstva i policije građanima, jačanja uzajamnog poverenja i komunikacije, prevazilaženja vremenskih i prostornih ograničenja,

dodaje se u saopštenju.

Leave a Reply