Internet

Potraga za partnerom preko Interneta

Raste interesovanje za internet berze za traženje partnera. Prihodi provajdera su u prošloj godini porasli za 29 procenata. Nemci su potrošili 85 miliona evra tražeći partnere na internetu, objavio je nemački Nacionalni savez za informatiku, telekomunikaciju i nove medije (BITKOM).

Berze samaca su tako pretekle portale za “skidanje” muzike. U 2008. godini prihodi bi, prema očekivanjima, mogli da porastu na 103 miliona evra. I u drugim zemljama ljudi uviđaju mogućnosti interneta u potrazi za željenom osobom: Ove godine, prihodi u Zapadnoj Evropi zabeležiće povećanje sa 317 na 393 miliona evra.

Oko 6,3 miliona Nemaca poseti berze za traženje partnera u toku jednog meseca. U celoj Evropi ovu uslugu istovremeno koristi 33,5 miliona internet korisnika.

Mnoge berze usamljenih sada nude dva oblika članstva – besplatno i plaćeno. Onaj ko želi samo da postavi svoj profil i upozna se sa profilima drugih, ne mora ništa da plati. Drugačije je, ako želite da šaljete informacije ili stupite u kontakt s nekim. Za ovu uslugu najčešće je potrebno platiti članarinu. (www.pressestand.com)

One thought on “Potraga za partnerom preko Interneta

Leave a Reply