Internet · Provajderi

Pravnik online servisa Infostud odgovorio na preko 3000 pitanja iz oblasti radno pravnih odnosa

Zanima vas kako da se kao pripravnik zaposlite van mesta stanovanja? Radite na crno? Poslodavac ne uplaćuje doprinose ili insistira na potpisivanju sporazumnog prekida radnog odnosa? Suočavate se sa privremenim upućivanjem na rad kod drugog poslodavca?

Odgovore na ova pitanja potpuno besplatno  možete dobiti od Infostudovog pravnika, koji je do sada u rubrici Pravnik odgovara odgovorio na preko 3300 pitanja iz oblasti radno-pravnih odnosa. Najviše odgovora tiče se pitanja vezanih za Ugovor o radu koji je tema koja kod svakog petog posetilaca ove rubrike izaziva najveće interesovanje još od postavljanja rubrike.

Obračun i isplata zarade i drugih primanja, najverovatnije zbog posledica ekonomske krize i nemogućnosti nekih preduzeća da redovno isplaćuju zarade zaposlenih, druga je najpopularnija tema na koju posetilocu mogu postavljati pitanja. Posle ovih, pravnik je najviše odgovarao na pitanja vezana za trudnoću, porodiljsko odsustvo, odsustvo radi nege deteta. Najmanje pitanja od početka godine pravniku je postavljeno iz oblasti Zaštita na radu.

Ukoliko ste među navedenim pitanjima prepoznali svoje pravne probleme vezane za oblast radnog prava i zapošljavanja, posetite sajt poslovi.infostud.com i pronađite odgovore na stranici http://poslovi.infostud.com/info/saveti/pravnik-odgovara/.  Ukoliko odgovor na vaše pitanje ne postoji u bazi odgovora, uvek se možete, potpuno besplatno, obratiti Infostudovom Pravniku za pomoć i savet.

Leave a Reply