OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Internet

Predavanje o merenju posećenosti web sajtova “Spring”

Na poziv ABC Srbija, 20. marta je u Beogradu boravio Oliver Piške (Oliver Pischke), direktor nemačke kompanije za merenje posećenosti web sajtova “Spring”, od nedavno deo i Kantar Media Group, UK. Ovom prilikom, Oliver je u Asocijaciji medija pred liderima srpske web industrije, održao prezentaciju sistema “Spring” na kojoj je izložio prednosti ovog sistema u odnosu na postojeće sisteme u našem regionu.

Kao neke od glavnih prednosti, Oliver je prisutnima približio metodologiju, transparentnost, iskustvo i adaptibilnost “Spring” sistema, već godinama prisutnog na razvijenim tržištima centralne i zapadne Evrope, uz sugestiju na koji način bi takav sistem doprineo razvoju internet tržišta i u našoj zemlji.

Kompanija Spring je osnovana 1995. godine i postala je jedna od vodećih pan-Evropskih kompanija za site-centric i user-centric internet merenje, online istraživanja i analizu. Tehnologije i alati razvijeni od strane Springa mere navike i ponašanja online publike u nekoliko evropskih zemalja. U svoj portfolio klijenata Spring ubraja niz organizacija iz oblasti telekomunikacija, medija i finansija, uključujući Deutche Telekom, Ligatus, Net-Metrix i INFOnline.

Springova tehnologija je već implementirana u nekoliko servisa Kantar Media Group, uključujući servise za internet merenja u Austriji, Nemačkoj, Norveškoj, Singapuru, Švajcarskoj…

One thought on “Predavanje o merenju posećenosti web sajtova “Spring”

  1. Aca

    Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu.

    Hleba nemamo da jedemo, a mi hoćemo najmodernije cipele.

Leave a Reply