Internet · Provajderi

Predstavljanje web servisa www.Plakatt.com

25. juna 2010. u 12:00, u  Galeriji O3ONE na Andrićevom Vencu 12 ( Beograd) održaće se predstavljanje novog web servisa www.Plakatt.com.

Plakatt je potpuno besplatan servis za objavljivanje i otkrivanje događaja, mesta i aktivnosti u tvom gradu. Korisnici Plakatta mogu da – pored postavljanja događaja koji ih zanimaju – prave planove i na izuzetno lak način pregledaju šta se dešava u njihovom, ili bilo kom drugom gradu. Sa druge strane, vlasnici, PR menadžeri mesta i organizatori događaja mogu u Plakattu pronaći novi način komunikacije sa svojom publikom.

Plakatt ima i društvenu komponentu koja se ogleda kroz mogućnosti dodavanja i praćenja aktivnosti kontakata, objavljivanja prisustva i pozivanja na događaje, pisanje komentara, ostavljanje utisaka, postavljanje fotografija i video klipova. Informacije na Plakattu su za razliku od Fejsbuka potpuno otvorene i pretražive od strane pretraživača poput Googla, što je ogromna prednost za vidljivost objavljenog događaja ili mesta na internetu.

Iza Plakatta stoje dve firme, obe iz Novog Sada:

Pored predstavljanja Plakatta, posetioci će imati priliku da poslušaju i predavanje na temu korisničkog interfejsa Plakatta i samog razvoja servisa kroz njegove verzije do začetka ideje, do onoga što je on sada. Predavanja će voditi Dragan Babić i Petar Perović

Sam događaj je početak saradnje između www.plakatt.com i kompanije www.pepsi.rs. Dog budemo razgovarali o online aktivnostima našu offline žeđ ćemo da utolimo pepsi bezalkoholnim pićima.

Leave a Reply