Internet · Provajderi

Predstavljen Dr. Oetker web sajt na srpskom jeziku

U prijatnoj atmosferi Movie bara organizovana je  promocija povodom medijskog lansiranja prvog web sajta kompanije Dr. Oetker na srpskom jeziku www.oetker.rs

Agencija Hochegger je organizovala predstavljanje prvog web sajta kompanije Dr. Oetker na srpskom jeziku www.oetker.rs. Uz toplu čokoladu i kolače, u prijatnoj atmosferi Movie bara, kroz novi on-line svet Dr.Oetker proizvoda, korisnih recepata i praktičnih saveta, uz obilje primera u praksi, proveli su nas predstavnici kompanije uz podršku Mirjane Bobić-Mojsilović.

Agencija Hochegger je organizovala predstavljanje web sajta prepoznavši potrebu kompanije Dr. Oetker da prati trendove i želje potrošača, kao i potrebu potrošača za bržim i lakšim pristupom informacijama. Po oprobanom receptu kvaliteta, efikasnosti i jednostavnosti, pripremljeno je i adekvatno predstavljeno i on-line izdanje riznice znanja i kvaliteta.

Na sajtu www.oetker.rs nalaze se različiti sadržaji: opisi svih Dr.Oetker proizvoda koji se mogu naći na našem tržištu, zajedno sa tablicama njihovih nutritivnih vrednosti, kao i interesantni recepti i saveti kako sve te proizvode upotrebiti. Zatim, tu su i saveti i trikovi, uvek korisni odgovori na razna pitanja – kako bolje, brže, praktičnije, kvalitetnije. Još jedan dodatak bogatom sadržaju Dr. Oetker sajta, predstavljaju knjižice aktuelnih recepata koje se takođe mogu “učitati” i/ili naručiti, dok se slatke misli mogu podeliti sa dragim osobama slanjem lepih pozdrava sa receptima koji uspevaju svaki put.

Na sajtu se mogu poručiti i recepte. On-line prijavom na mailing listu posetioci sajta biće u mogućnosti da svakog četvrtka dobijaju po jedan ekskluzivan, do sada ne objavljen recept direktno na e-mail.

Leave a Reply