Internet

Predstavnici Hemofarma, Victoria grupe i Delta holdinga biće predavači iz oblasti internet poslovanja u Subotici početkom novembra!

Na Webiz Programu poslovne edukacije, koji se održava u hotelu Galleria od 7. do 9. novembra, kao predavači će se pojaviti predstavnici kompanija Hemofarm, Victoria grup i Delta holding kao i neka od najpoznatijih imena iz oblasti internet poslovanja u Srbiji i regionu.

Ovaj program predstavlja jedinstvenu priliku za privredu Subotice, okoline ali i Srbije generalno da se upozna sa najnovijim trendovima savremenog poslovanja, kao i korišćenja interneta u poslovne svrhe.

webiz_kocka

Vladimir Kovač, projekt menadžer programa edukacije povodom ovog događaja izjavio je: “Naglasili bismo predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake  za Googlove servise poput Google AdWords-a i Google Analytics-a, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima. Kvalitetu programa predavanja veoma će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Victoria grupe, kao i Delta holdinga. Upravo će njihovi stručnjaci za digital prvog dana programa uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva objašnjavajući im kako se planira i pravi strategija online nastupa, ali i komunicira putem digitalnih kanala.”

Uvodno predavanje održaće dr Dušan Stojaković, koordinator za održivi razvoj u Hemofarmu, a u svet digitalnih komunikacija i interneta uvešće nas uz temu ” Strategija nastupa kompanije na Internetu, svetski trendovi i primeri”.

Leave a Reply