Internet · Telekomunikacije

Preko 83% fiksnih brojeva preneto u SBB

Prema podacima RATEL-a, od pocetka liberalizacije fiksne telefonije ubedljivo najvise fiksnih brojeva preneto je u SBB mrezu – cak 83,02%.

 

SBB je na osnovu nedavno objavljenog RATEL-ovog izvestaja “Pregled trzista telekomunikacija u Republici Srbiji za 2013. godinu” zvanicno zabelezio najnize cene telefonskih usluga za nacionalni i saobracaj ka mobilnim mrezama u Srbiji, kao i porast broja korisnika fiksne telefonije.

 

Za pretplatu od samo 390 dinara SBB obezbedjuje neogranicene besplatne razgovore izmedju korisnika SBB mreze i to ne samo u Srbiji. Kako je SBB deo regionalne United grupe, omoguceni su i besplatni pozivi ka Telemach mrezama u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV mrezi u Hrvatskoj i NetTV Plus brojevima bilo gde u celom svetu.

SBB logo

Korisnici SBB telefonije svakog meseca dobijaju i 100 minuta ukljucenih u pretplatu za razgovore ka svim fiksnim brojevima drugih operatera u Srbiji i u jos preko 70 zemalja. Korisnici SBB Trio Gold paketa dobijaju 200 minuta fiksne telefonije ukljucenih u pretplatu.

Nakon isteka ovih minuta, razgovore u okviru fiksne telefonije, bili oni u toku dana ili noci, gradski ili medjugradski, placace 1 dinar po minuti.

 

SBB svojim korisnicima nudi uslugu digitalne fiksne telefonije, koju u svetu koristi preko sto miliona domacinstava. Pored cistog i besprekornog zvuka, ona omogucava i besplatno koriscenje svih naprednih funkcija kao sto su identifikacija broja, poziv na cekanju, brzo biranje, preusmeravanje poziva i govorna posta.

 

Najveci broj domacinstava odlucuje se da fiksnu telefoniju uzme u paketu sa D3 digitalnom televizijom i kablovskim internetom i na taj nacin poveze sve telekomunikacione usluge, sto je trend svuda u svetu jer omogucava nizu cenu svih usluga, bogatiju ponudu, jedan mesecni racun i jedan broj kontakt centra za sva pitanja.

 

Usluga prenosa broja je potpuno besplatna, a sama procedura podnosenja zahteva je svedena na jedan korak i moze se obaviti pozivanjem Korisnickog centra na broj 19900 ili dolaskom u bilo koju poslovnicu SBB-a.

One thought on “Preko 83% fiksnih brojeva preneto u SBB

  1. Radivoj

    Vazno je zapaziti da je 83% od ukupno prenetih brojeva u Srbiji preneto u SBB. Taj podatak ne znaci puno. Vazno je bilo navesti koliko je ukupno preneto brojeva u Srbiji, a koliko od toga je preneto u SBB i koliki je to procenat od ukupnog broja fiksnih prikljucaka u Srbiji. Korisno bi bilo takodje da su navedena iskustva u koriscenju novih prikljucaka onih koji su preneli broj. Ovakav tekst prosto kao da je placen oglas.

Leave a Reply