Internet

Preko SBB-a do najbržeg protoka u Srbiji: 5 Mb/s za 900 dinara

SBBPočevši od 15. avgusta, korisnici SBB-a moći će da se priključe na svetsku mrežu putem do sada najbrže konekcije u Srbiji od neverovatnih 5 megabita u sekundi, što je više od tri puta brže od najbrže veze na ADSL-u. Prateći specifične zahteve svojih korisnika, najveći kablovski operator i najveći provajder širokopojasnog Interneta u Srbiji uvodi još 10 novih Internet paketa. Dodatna pogodnost je i činjenica da je priključenje na Internet potpuno besplatno.

Ono što je posebno zanimljivo našim korisnicima jesu izuzetno niske cene novih paketa. Primera radi, najbrža konekcija na tržištu Srbije dostupna građanima od 5 Mb/s koštaće samo 900 dinara.

Direktor SBB Interneta Vladan Aleksić kaže da je uvođenje velikih pristupnih brzina poput konekcije od 5 Mb/s moguće samo na kablovskoj infrastrukturi. “SBB je mnogo uložio u najmodernije optičke veze i to će sada naši korisnici moći da osete. Ultra brze Internet konekcije, poput ove od 5 Mb/s koju sada nudimo, možete dobiti samo ako ste na kablu“, precizira Aleksić.

Pored ovih Turbo paketa, SBB uvodi i nove Flat SURF pakete brzina 512, 768, 1024 i 1536 Kb/s. Ova grupa paketa podrazumeva korišćenje Interneta bez ograničenja količine prenetih podataka, sa cenama koje su najniže u Srbiji, počev od 1.390 dinara. Kao i u standardnim Flat paketima, i u ovoj grupi paketa postoje opcije za pravna lica sa svim specijalnim pratećim pogodnostima.

5 thoughts on “Preko SBB-a do najbržeg protoka u Srbiji: 5 Mb/s za 900 dinara

 1. aki

  twix ovo 900 din je verovatno cena nekog najeftnijeg prepaid paketa konekcije 5mb/s, a flat paket od 256kb/s ce verovatno biti zamenjen ovim 512kb/s za 1390 din.

 2. aki

  twix ovo 900 din je verovatno cena nekog najeftnijeg prepaid paketa konekcije 5mb/s, a flat paket od 256kb/s ce verovatno biti zamenjen ovim 512kb/s za 1390 din

 3. pljuc

  …ma svi ti paketi su GOLO GOVNO.Upload im je osakacen na 64k — UZAS.A i ti prepaid od 5Mb/s su jos gore govno jer su ograniceni na 1-2 GB mesecno ! ! ! Sto rece neko na forumu–to ti dodje ko da kupis porse sa 5 litra goriva. Kresnes i bacis.

 4. Alex

  Da uveli su nove pakete, ali stare, HOME Flat, pakete nisu spustili, mislim na cene. S’ obzirom da zakupljuju linkove jos jeftinije trebalo bi da spuste cenu tom istom.

Leave a Reply