Internet · Provajderi

Premijera LifeSize rešenja za video konferencije u Srbiji

Kompanija Algotech u saradnji sa kompanijom LifeSize Communications, liderom u oblasti rešenja za video komunikaciju, 17. i 18. februara u hotelu Zira prezentuje rešenja za High Definition video konferencije.

LifeSize Conference, pored ostalog, omogućava održavanje sastanaka između većeg broja poslovnih partnera, klijenata i kolega koji se nalaze na velikoj udaljenosti – čak i na različitim kontinentima. Potpunu vernost slike i tona, kao i pokrete u realnom vremenu pružaju: 1280×720 rezolucija pri 60 frejmova u sekundi, kao i HD full motion dual stream za razmenu podataka i dokumenata.

Rešenja koja je razvila kompanija LifeSize se veoma lako koriste, a integrisani AMX panel softver omogućava uspostavljanje poziva jednostavnim pritiskom na samo jedno dugme. Otvorena arhitektura i dokazana interoperabilnost obezbeđuju potpunu integraciju u već postojeću infrastrukturu, kao i povezivanje sa bilo kojim drugim rešenjem za video komunikaciju.

“Pored toga što omogućavaju lako i efikasno održavanje sastanaka na daljinu, i time stvaraju značajne uštede u putnim troškovima, rešenja kompanije LifeSize Vam omogućavaju da sagovornika vidite i čujete uz izuzetan kvalitet slike i tona kao da je pored Vas, bez obzira na njegovu fizičku udaljenost“, rekla je Ivana Domazet, direktor marketinga kompanije Algotech Srbija i dodala „Za samo deo cene i protoka koje zahtevaju do sada korišćeni sistemi, LifeSize obezbeđuje superiorno rešenje koje se može prilagoditi potrebama i budžetu svakog poslovnog okruženja.“

Leave a Reply