Internet · Provajderi

ProdamSam.com prodaja i kupovina bez posrednika

Novi portal za direktno oglašavanje nekretnina www.ProdamSam.com predstavljen je na konferenciji za novinare u Beogradu. Reč je o portalu koji vlasnicima nekretnina omogućava neposredno oglašavanje za prodaju i najam nekretnina u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Poslovanje portala temelji se na principu For Sale By Owner (Kupovina od vlasnika) koji omogućava korisnicima da samostalno prodaju i kupuju nekretnine.

„Portal www.ProdamSam.com je prvenstveno namenjen vlasnicima koji žele neposrednu prodaju ili iznajmljivanje svojih nekretnina ali je istovremeno i izvor ponude usluga koje su vezane za nekretnine. Na portalu je moguće pronaći usluge arhitekata, dekoratera, inženjera, advokata, osiguravajućih kuća, finansijskih savetnika i drugih“, izjavio je mr Dušan Blaganje, direktor portala www.ProdamSam.com.

On je dodao da će uskoro na portalu biti organizovana sekcija za građevinske investitore na kojoj će oni predstavljati svoju aktuelnu ponudu i pozvao domaće investitore da se oglase na portalu www.ProdamSam.com.

Osnivači i čelni ljudi portala www.ProdamSam.com, koji imaju dugogodišnje iskustvo u prometu nekretnina na tržištima srednje i jugoistočne Evrope, ali i SAD-a, istakli su da su direktno oglašavanje i promet nekretnina bez posrednika sve popularniji.

One thought on “ProdamSam.com prodaja i kupovina bez posrednika

  1. Petar Vujko

    Prodajem garsonjeru pov.18.m2 i odvojenu sobu pov. 10.91.m2-Senjak, Ul. Colak Antina 15

Leave a Reply