Internet

Proglašeni pobednici akcije portala www.mojauto.rs

Nakon preuzimanja portala www.mojauto.rs, kompanija Ringier Axel Springer pokrenula je nagradnu akciju u kojoj je glavna nagrada bila otkup vozila po 50 odsto višoj ceni od tražene cene od strane vlasnika vozila. Kada je Ivan Radulović iz Beograda postavio oglas u kojem na prodaju nudi svoj „pežo 307“, nije ni slutio da će baš on osvojiti glavnu nagradu sajta „Moj auto“, pa je umesto traženih 5.300 evra za svoje vozilo dobio 7.950 evra. Takođe sajt je nagradio još dvojicu svojih korisnika.

Drugu nagradu, put za dve osobe na trku formule 1 u Mađarsku, osvojio je Stefan Nikolić iz Niša, a treću nagradu veliki servis za automobile osvojio je Oliver Milenović, takođe iz Niša. Sajt www.mojauto.rs nastavlja da vodi računa o svojim korisnicima. U novoj akciji svi korisnici sajta, koji traže da kupe vozilo dobijaju besplatan pregled vozila u trye+servisima.

Sve & scaron;to je potrebno jeste da pronađu željeno vozilo, odštampaju oglas sa sajta i posete sa vlasnikom vozila neki od servisa gde će im stručni tim ljudi dati svoje mišljenje o stanju automobila koje žele da kupe.

Leave a Reply