Provajderi

Akcija “Preporučite EUnetADSL prijatelju”

Pozivaju se svi zainteresovani da se uključe u veliku akciju EUneta pod sloganom “Preporučite EUnetADSL prijatelju” i obezbedite za sebe besplatan Internet.

Imate jedinstvenu priliku da ukoliko vaš prijatelj sa vašom preporukom postane EUnetADSL korisnik, dobijete nagradu od 500 dinara koju možete iskoristiti za plaćanje EUnetADSL servisa, kao i dodatnih 150 dinara za telefoniranje sa inostranstvom korišćenjem EUnetPhone usluge.

Na primer:

Deset novih EUnetADSL korisnika realizovanih vašom zaslugom, obezbeđuje vam 5.000 dinara za plaćanje EUnetADSL servisa i 1500 dinara ( do 300 min. ) telefoniranja sa inostranstvom.

Iskoristite aktuelnu ADSL akciju kako biste animirali prijatelja da postane EUnet-ov korisnik. Ukoliko se vaš prijatelj prijavi do 20. maja za bilo koji EUnetADSL paket, uživaće 3 meseca u najbržem Internetu za samo 1 dinar mesečno. Da biste ostvarili pravo na 500 nagradnih dinara, dovoljno je da popunite on-line formular u kome ćete navesti podatke za vašeg prijatelja. Pravo na nagradu stičete u trenutku realizacije ADSL usluge za vašeg prijatelja. Kako bi EUnet  iamo evidenciju o korisnicima koje ste prijavili, neophodno je da u formularu odaberete opciju “Preporučite EUnetADSL prijatelju” i ulogujete se sa svojim ADSL korisničkim imenom i lozinkom. U akciji mogu da učestvuju svi personalni korisnici EUnetADSL servisa.

Leave a Reply