Provajderi

BeotelNet predstavio novu ponudu – “Ponesi svoj Internet”

10 Mb/s neograničen ADSL Internet kod kuće ili u firmi, plus 10 GB mobilnog Interneta sa prenosivim hotspot uređajem za 1990 dinara mesečno.

BeotelNet je predstavio novu promotivnu ponudu, “Ponesi svoj Internet“, koji omogućava korisnicima da pristupe Internetu čak i kad nisu kod kuće ili u kancelariji.

Kao deo usluge korisnici koji se prijave na ovu promotivnu ponudu dobijaju 10 Mb/s ADSL Internet pristup kod kuće, plus 10 GB mobilnog Interneta za svega 1990 dinara mesečno. Poslovni korisnici takođe imaju mogućnost bržeg Internet pristupa od 15 i 20 Mb/s za 2590 odnosno 2990 dinara mesečno (plus PDV).

Uz paket stiže i prenosivi Mobile Hotspot uređaj koji pravi hotspot jednostavnim pritiskom na dugme, omogućavajući konekciju sa laptopa, tableta i telefona. Novokreirani hotspot se može dalje “podeliti” sa prijateljima.

beotelnet

“Nova ponuda je napravljena kako za korisnike koje su stalno onlajn, tako i za profesionalce kojima je potrebno da budu dostupni čak i kada su udaljeni od kancelarije”, izjavio je Radivoje Milićević, direktor BeotelNeta. “Bilo da želite da proveravate imejl, preuzimate fajlove ili gledate YouTube video, 10 GB uključenih u paket će zadovoljiti sve Vaše potrebe.”

Moderan život podrazumeva konstantnu povezanost sa Internetom. Paket “Ponesi svoj Internet” donosi novi nivo slobode, omogućavajući pristup Internetu van kuće i posla, a bez potrebe da se uzdate u često nestabilne konekcije po kafićima i tržnim centrima.

“Internet je postao deo svačijeg života. Sa ovom ponudom želimo da omogućimo našim korisnicima da pristupe Internetu svuda po Srbiji”, izjavila je Slađana Stanisavljević, šef prodaje BeotelNeta. “Internet konekcije u kafićima su često nepouzdane; vlasnici lokala ne menjaju lozinku što dovodi do toga da im se deo komšiluka ‘kači’ i time usporava pristup drugim korisnicima. Sa svojim prenosivim ruterom nećete imati tih problema.”

Uz “Ponesi svoj Internet” paket, stavite ruter u džep i ponesite svoj Internet svuda sa sobom. Ponuda važi za postojeće i buduće BeotelNet ADSL i Wi-Fi korisnike.

 

“Ponesi svoj Internet” sa BeotelNet ADSL konekcijom

KlijentPaketCena
Fizička lica5 Mb/s ADSL + 5 GB mobilnog Interneta1590 dinara
10 Mb/s ADSL + 10 GB mobilnog Interneta1990 dinara
Firme5 Mb/s ADSL + 5 GB mobilnog Interneta1590 dinara
10 Mb/s ADSL + 10 GB mobilnog Interneta1990 dinara
15 Mb/s ADSL + 10 GB mobilnog Interneta2590 dinara
20 Mb/s ADSL + 10 GB mobilnog Interneta2990 dinara

* Cena za fizička lica su sa uključenim PDVom, dok su cene za firme bez PDVa.

 

“Ponesi svoj Internet” sa BeotelNet Wi-Fi konekcijom

KlijentPaketCena
Fizička lica6/2 Mb/s Wi-Fi + 5 GB mobilnog Interneta1590 dinara
8/2 Mb/s Wi-Fi + 5 GB mobilnog Interneta1790 dinara
Firme4/1 Mb/s Wi-Fi + 5 GB mobilnog Interneta2575 dinara
6/1 Mb/s Wi-Fi + 10 GB mobilnog Interneta2992 dinara
8/1 Mb/s Wi-Fi + 10 GB mobilnog Interneta3325 dinara

* Cena za fizička lica su sa uključenim PDVom, dok su cene za firme bez PDVa.

Leave a Reply