Provajderi

Doplata usluge EUnetPhone na QPay spot uplatnim mestima

Od sada dopunu kredita za uslugu EUnetPhone, koja vam omogućava do 10 puta jeftinije telefoniranje ka inostranstvu, možete izvršiti na 6 000 QPay spot uplatnih mesta, veoma jednostavno, u obliku elektronske dopune.

Prilikom dopune kredita na Qpay uplatnim mestima navedite uslugu (EunetPhone) i broj telefona za koji vezujete uplatu. Potvrdu da je elektronska dopuna izvršena dobijate na prodajnom mestu u obliku računa, na kome ćete kao podsetnik dobiti i kratko uputstvo za upotrebu EUnetPhone servisa.

Elektronska dopuna se prodaje u apoenima od 100, 200, 500 i 1000 dinara . Dopunu kredita za EUnetPhone možete uplatiti u svim poštama ili bankama, online-platnim karticama i PAYbySMS servisom (za korisnike 064, 065, 066 mreže) slanjem SMS poruke sa mobilnog telefona.

Svim EUnetADSL korisnicima usluga je automatski aktivirana, a tarifira se na kraju meseca uz račun za ADSL. Pored kvalitetnog pristupa Internetu, EUnet je omogućio i besplatne razgovore u iznosu od 100 dinara mesečno, što je do 20 minuta besplatnih razgovora prema fiksnim mrežama u većini zemalja Evrope i severne Amerike.

Leave a Reply