Provajderi

“Dupla brzina” za postojeće ADSL korisnike BeoTelNeta

Od 1. oktobra BeoTelNet pokreće akciju “Dupla brzina” koja će obuhvatiti sve postojeće ADSL korisnike ovog internet servis provajdera. Akcija traje od 1. oktobra do 31. decembra 2010. i odnosi se na postojeće ADSL korisnike koji koriste brzine 1Mb/s, 2Mb/s i 4Mb/s, a “ubrzanja” su sledeća:

  • korisnik brzine 1Mb/s prelazi na brzinu 2Mb/s u periodu od 6 meseci
  • korisnik brzine 2 Mb/s prelazi na brzinu 4Mb/s u periodu od 6 meseci
  • korisnik brzine 4 Mb/s dobija 3 meseca gratis (brzine veće od 4Mb/s, nažalost, ne mogu da se ostvare na mnogim lokacija, zbog čega je akcija za ovaj paket definisana kroz gratis)

“Dupla brzina” neće se realizovati po automatizmu, tako da je potrebno da  od 1. oktobra korisnici potpišu novi ADSL ugovor po duploj brzini (u prvih 6 meseci korisnici plaćaju paket po ceni sporijeg paketa), ugovorna obaveza je 12 meseci. Nakon isteka 6 meseci možete podneti zahtev za vraćanje na sporiju brzinu ADSL-a. Zahtev se podnosi preko portala my.beotel.net.

Akciju “Dupla brzina” mogu koristiti samo korisnici koji nisu ni u jednoj drugoj akciji, i korisnik plaća paket po punoj ceni pretplatu, nije moguće ostvariti popust na popust, takođe – ova skcija je namenjena fizičkim licima.

Leave a Reply