Provajderi

EUnet Cloud Hosting tehnologija na ICT Forumu 2010.

Kompanija EUnet će uzeti učešće na međunarodnom skupu ICT Forum 2010. koji se tradicionalno održava svake druge godine u Nišu.  U sredu 03. novembra 2010. godine, sa početkom u 11h, Nenad Petković će ispred kompanije EUnet održati predavanje na temu EUnet Cloud Hosting tehnologije.

Okupljeni stručnjaci će se upoznati sa budućom generacijom EUnet hosting servisa nastalu kao rezultat evolucije tehnologije virtuelizacije, danas popularno nazvanu Cloud tehnologija. Ovaj koncept zasnovan na AppLogic Cloud platformi, koja je u gupaciji CA (Computer Associates) predstavlja najbolje i finansijski najisplativije rešenje, kako za kompanije koje nude uslugu, tako i za korisnike.

ICT Forum 2010, se po četvrti put održava od 2. do 4. novembra 2010. u prostorijama Regionalne privredne komore Niš, Dobrička 2, u organizaciji Regionalne privredne komore Niš, Udruženja za ICT i Koordinacioni odbor za informaciono-komunikacione tehnologije. Cilj ovog skupa, koji se održava svake druge godine, je predstavljanje dostignuća domaćih i stranih preduzeća, institucija i službi u vrlo dinamičnoj oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Leave a Reply