Provajderi

EUnet Cloud Hosting

Kako bi korisnicima olakšao postavljanje web prezentacije na Cloud server, EUnet je napravio Cloud servise koji u sebi imaju instalirane najkorišćenije  CMS alate, kao što su WordPress, Joomla i Drupal. Korišćenje ovih alata je potpuno besplatno, plaćaju se samo iskorišćeni Cloud resursi i to po ceni već od 1194 din mesečno!

Garantovana dostupnost od 99,99%

Podacima i aplikacijama smeštenim na cloud platformi možete pristupiti sa bilo kog mesta u svetu, u bilo koje vreme i sa bilo kog uređaja (telefon, tablet ili računar). Pristupanje podacima je jednostavno kao da se nalazite u lokalnoj mreži svoje kompanije, uz garanciju potpune bezbednosti podataka i privatnosti.

Cloud infrastruktura je tako kreirana da se svi vaši podaci automatski kopiraju na drugi fizički server u sistemu, tako da ukoliko nekim slučajem dođe do pada jednog servera, vaši podaci automatski postaju dostupni na drugom serveru. Kod tradicionalne infrastrukture bi vam bilo potrebno i do nekoliko dana da biste ponovo osposobili ceo sistem.

Kontrolni panel za potpunu kontrolu resursa

Upotrebom aplikacije Kontrolni panel, svaki korisnik ima mogućnost samostalnog naručivanja, upravljanja i kontrolisanja Cloud servera i pripadajuće Cloud infrastrukture, korišćenjem samo web pretraživača. Aplikacija omogućava korisnicima potpunu kontrolu troškova jer plaćaju samo upotrebljene resurse. Takođe, aplikacija omogućava generisanje svih potrebnih izveštaja vezanih za angažovane Cloud servise.

Hostovano u profesionalnim Data centrima

Cloud serveri vam omogućavaju 99,99% garantovanu dostupnost, jer su smešteni u najmodernijem Tier 3 i Tier 4 Data centrima. Za potrebe iznajmljivanja Cloud servisa svojim korisnicima, kompanija EUnet koristi Data centre na tri lokacije u svetu, u Beogradu, Londonu i Majamiju.

Leave a Reply