Provajderi

EUnet i Extreme na jubilarnoj desetoj Microsoft Sinergiji

Kao globalni trend koji osvaja ICT, Cloud Computing i SaaS koncept će obeležiti ovogodišnju Microsoft Sinergiju 10. Početak jedne nove ere čini i E2 CRM Hosting, servis koji predstavlja prvo i jedino hosting rešenje na lokalnom tržištu za Microsoft Dynamics CRM. Sa godinu dana iskustva i brojnim zadovoljnim korisnicima, kompanije Extreme i EUnet svojom sinergijom poboljšavaju i pojednostavljuju poslovanje.

E2 CRM Hosting predstavlja SaaS rešenje koje koristi najbolje od Weba i Microsoft Office aplikacija kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja i profesionalna podrška klijentima. Web orjentisana infrastruktura i prirodno spajanje sa Microsoft Outlook-om, Word-om i Excel-om obezbeđuju potpuno uspostavljanje produktivnog sistema i obuku korisnika u kratkom vremenskom roku bez dodatnog napora IT osoblja.

Za ovogodišnju, jubilarnu, Sinergiju Extreme je pripremio niz predavanja i radionica. Osim predavačkog dela Extreme uvek organizuje i zabavne aktivnosti, pa ni ove godine neće biti drugačije – posetite njihov štand, predavanja i radionice i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete dobiti Nintendo Wii, karte za Cirque du Soleiligrice i druge zanimljive nagrade.

Agenda

Predavanja:

16.novembar 15:30h
E2 CRM Hosting – platforma koja se prilagođava vašem poslovanju
Vladimir Ljubibratić

Saznajte kako Microsoft Dynamics CRM platforma podržava poslovne ciljeve kroz mogućnost brzog kreiranja line-of-business aplikacija prilagođenih konkretnim potrebama preduzeća. Kao primer prilagođenja platforme pogledajte demostraciju vertikalnog rešenja namenjenog zdravstvenim ustanovama – ordinacijama i klinikama, u procesu održavanja odnosa sa pacijentima.

16.novembar 17:00h
Pogled na Sharepoint 2010 kroz naočare za IT profesionalce
Bojan Miljković

Cilj predavanja je da kroz prezentaciju i demonstraciju, prikaže najbitnije pogodnosti koje firma može imati od implementacije SharePoint 2010 servera. U prvom delu će kroz kratku prezentaciju biti predstavljen pregled najbitnijih novina u SP 2010 iz perspektive IT profesionalaca (novi koncepti, modeli, alati i mogućnosti). Zatim će kroz demonstraciju biti prikazana:

  • saradnja sa Office 2010 aplikacijama (Word, Visio),
  • noviteti u upravljanju dokumentima – managed metadata, document set
  • povezivanje sa eksternim izvorima podataka – BCS – kako ga podesiti i iskoristiti za poslovne svrhe,
  • kao i FAST search mogućnosti.

17.novembar 11:00h
Dynamics CRM u Enel PS -u: efikasna platforma za dalji razvoj kompanije
Vladimir Ljubibratić, Miroslav Iković, Gordan Vujičić

Za Enel PS Dynamics CRM predstavlja efikasnu platformu za razvoj kompanije, mesto gde se implementiraju svi procesi od vitalnog interesa za kompaniju. Upoznajte se sa načinom analize, razvoja i implementacije  platforme za upravljanje odnosima sa klijentima u firmi koja je lider na domaćem tržištu iz oblasti besprekidnog napajanja, projektovanja i izvođenja sistema fizičke infrastrukture data centara.

Radionica:

18.novembar 11:00h
HACCP Dokumentarijum – rešenje za upravljanje HACCP dokumentacijom
Bojan Miljković

Cilj radionice je da kroz kratku prezentaciju i demonstraciju, prikaže koristi koje firme sa HACCP sistemom za obezbeđenje kvaliteta mogu imati od uvođenja HACCP Dokumentarijuma. Radionica je zamišljena za direktore kvaliteta, rukovodioce u proizvodnji i laboratoriji, tehnologe i sve one koji su odgovorni za dokumentovanje sistema za obezbeđenje kvaliteta. Nije potrebno tehničko predznanje za prisustvo radionici.

Leave a Reply