Provajderi

EUnet nudi WEB2SMS uslugu

Svim EUnetADSL korisnicima, kao dodatna opcija omogućena je upotreba EUnetSMS servisa, tako da mogu da šalju SMS-ove sa sopstvenih racunara, te saznaju odmah da li im je stigao e-mail

Korisnici EUnetovih usluga veoma jednostavno sa svog računara, koristeći Web2SMS servis, mogu poslati poruku ka svim mobilnim mrežama. Na ovaj način poslata poruka može sadržati do 2000 karaktera.

Vrlo jednostavno, korišćenjem opcije copy/paste pošaljite svojim prijateljima ili poslovnim partnerima zanimljiv tekst koji želite da podelite sa njima, za samo nekoliko trenutaka. Kao prefiks SMS poruke biće poslato ADSL korisničko ime ( [email protected] )

Cena jedne poruke je 1,9 dinara + PDV, a svim EUnetADSL korisnicima omogućeno je plaćanje Web2SMS servisa na kraju meseca uz ADSL račun. Slanje sms poruka omogućeno je na strani https://my.eunet.rs/sms/web2sms.php

Niste u kancelariji, a očekujete veoma bitan e-mail. Posvetite se drugim stvarima, a Mail2SMS servis će vas SMS porukom obavestiti da je željeni mail stigao na vašu e-mail adresu. SMS sadrži adresu pošiljaoca i predmet e-maila.

Sve parametre, kao što je broj na koji će SMS poruka stizati, u kom vremenskom periodu je servis aktivan, maksimalan broj poruka u toku meseca, od kog pošiljaoca želite da vam stiže obaveštenje o prispeću i prema kojoj ključnoj reči u subject-u maila, određujete sami.

Sve opcije se podešavaju na my.eunet.rs korisničkom portalu u sekciji “SMS servisi”. Za podešavanja Mail2SMS servisa morate imati otvoren Dial up nalog.

Leave a Reply