Provajderi

Iz EUneta 3 usluge, 3 meseca, po 3 dinara

Brza Internet ADSL veza do 16mb/s, IPTV televizija nove generacije i EUnetPhone telefoniranje sa inostranstvom predstavljaju novu objedinjenu ponudu iz Euneta. Ukoliko neko od korisnika izabere paket sa brzinom koja mu  najviše odgovara, a platić  prve tri pretplate samo po jedan dinar.

Korišćenjem EUnetADSL-a imaćete brz i stalan pristup Internetu, a vaša telefonska linija će ostati slobodna za telefoniranje. Za uspešan start, obezbeđen je i  besplatan setup i oprema potrebna za povezivanje računara na Internet. Prednost EUnetADSL-a je u tome što pored brzog pristupa Internetu dobijate besplatne minute za telefoniranje sa inostranstvom korišćenjem EUnetPhone servisa, koji će vam biti automatski aktiviran. EUnetPhone servis omogućava i do 10 puta jeftinije telefonske razgovore sa inostranstvom u odnosu na standardno telefoniranje. Cena telefoniranja prema većini zemalja Evrope, Severne Amerike i Kanade počinje već od 5 din/min.

Takođe novo, o sada svi korisnici EUnetADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.

Potpuni uvid u programske šeme, mogućnost naprednog pretraživanja programa, detaljne informacije o programu koji se trenutno gleda, kreiranje liste omiljenih kanala, elektronska videoteka – samo su neke od naprednih mogućnosti koje će po prvi put biti dostupne gledaocima u Srbiji.

Korisnik IPTV-a postaje urednik svog televizijskog programa, jer gledalac sam odabira, organizuje i uređuje program koji želi da gleda.

Leave a Reply