Provajderi

Noviteti u hosting ponudi VeratNet-a

Nakon 25 godina od kada je pokrenut, registrovano je preko 90 miliona .com domena. .com domen je konačno dobio konkurenciju u vidu .co domena a 20. jula ove godine registrovani su prvi .co domeni. VeratNet počinje sa registracijom .co domena koji se  mogu preporučiti kompanijama koje posluju globalno, kao i svim portalima i sajtovima čija su ciljna grupa posetioci širom interneta.

Nakon samo tri nedelje od puštanja u rad prodato je preko 400.000 .co domena. Juan Diego Calle, izvršni direktor CO Internet S.A.S., kompanije koja upravlja .co domenima kaže “da puštanje u rad .co domena predstavlja novu fazu u rastu i razvoju interneta“.

Koristan podatak je da su predstavnici Google-a izjavili da će sajtovi sa .co domenom biti podjednako rangirani kao i sajtovi sa .com, .net, .biz, .org domenima, naravno, uz uslov koji važi i za pomenute domene, da imaju globalno interesantne sadržaje.

Istovremeno VeratNet počinje i sa prodajom .me. domena. .me domen je zvaničan domen Crne Gore ali globalno prepoznat kao veoma komercijalan domen – zbog kombinacije sa engleskim glagolima npr. love.me, call.me, connect.me. Zanimljivo je i da se dobro uklapa i sa našim jezikom: kupi.me, pozovi.me i sl.

Zaštitite svoj brend – kupite paket domena

Kako bi izašli u susret sve većoj potrebi firmi da zaštiti svoj brend na internetu u ponudu smo uvrstili nekoliko paketa domena.

Kako da zaštitite brend kupovinom paketa domena? Vaša firma se zove ShopABC. Napravili ste web sajt i želite da ga postavite na internet. Kako bi uštedeli malo novca, zato što imate mnogo troškova kao nova firma, odlučujete se da zakupite domen shopabc.co.rs. Posle nekoliko dana konkurentska firma zakupi domen shopabc.rs (koji je domen većeg ranga od .co.rs domena sa istim imenom) i postavi web sajt sa sadržajima koji reklamiraju njihove proizvode ili usluge.

Ovakvih primera na internetu je mnogo a da bi se zaštitili najbolje je da zakupite pakete domena i tako zaštitite svoj brand.

Nove povoljnosti pri kupovini hosting paketa

Kako bi Veratnet svoje hosting pakete učinio što povoljnijim i kako bi odgovorili na potrebe  korisnika u postojeće pakete su uključili dodatne besplatne registracije domena.

Tako da od sada kupovinom Standard Plus paketa besplatno dobijate registraciju .rs ili .co.rs domena, uz Silver paket dobijate COM paket domena a uz Gold paket dobijate registraciju FULL paketa domena. Više informacija o hosting paketima možete naći na našoj stranici sa karakteristikama hosting paketa.

Leave a Reply