Provajderi

Preporučite prijateljima usluge VeratNet-a i budite nagrađeni

Samo za korisnike WiMAX i ADSL usluga, VeratNet je pripremio smo tzv. referal program pomoću koga mogu da preporuče svojim prijateljima usluge koje koriste i da ostvare posebne pogodnosti. Još u vreme kada je Veratnet planirao sistem za preporučivanje, glavna ideja im je bila da naprave program u kome će svi dobijati:

  • oni koji je potrude  dobijaju besplatnu mesečnu pretplatu WiMAX ili ADSL interneta
  • prijatelji oni koji preporučuju dobijaju dodatnu besplatnu mesečnu pretplatu WiMAX ili ADSL interneta (preko onih koje dobiju na osnovu trenutnih akcija)
  • a Veratnet  širi mrežu zadovoljnih korisnika

Kako da preporučim usluge VeratNet-a svojim prijateljima?

Registracija nije potrebna. Dovoljno je da posetite preporuci.verat.net i u formu za logovanje unesete svoje korisničko ime i lozinku koju koristite za WiMAX, odnosno ADSL uslugu.

Usmerite prijatelje na odgovarajući link koji se nalazi na stranici koja će se otvoriti nakon logovanja, a sistem će uraditi svoj posao.

Ukoliko vaši prijatelji planiraju da se prijave u prodajnom mestu Veratneta ili putem telefona 0700 500 700 (po ceni lokalnog poziva), potrebno je da vaš kod za preporuku navedu operaterima kako bi ga oni uneli u sistem uz prijavu za uslugu.

Leave a Reply