Provajderi

SBB dobio finansijski lizing vredan 5 miliona evra za nabavku najmodernije Cisco opreme

UniCredit Leasing Srbija i kompanija SBB su početkom drugog kvartala potpisali ugovor o finansijskom lizingu u iznosu od 5 miliona evra. Navedena transakcija je rezultat dugogodišnje uspešne saradnje UniCredit Leasinga i kompanija SBB i Cisco, koji su lideri u svojim oblastima poslovanja.

Istovremeno, pomenuta transakcija predstavlja i najvredniju transakciju u 2014. godini na celokupnom lizing tržištu Srbije do sada. Kroz ovo finansiranje, kompanija SBB je nabavila najsavremeniju Cisco opremu koja će biti instalirana u domaćinstvima SBB korisnika. Naime, uz pomoć Set top box i Home gateway uređaja korisnicima SBB-a će biti omogućeno da putem digitalnog signala prate televizijski program, kao i da se brže i jednostavnije povežu na internet.

SBB logo

Emiliano Štajnfl, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Leasinga Srbija, je izjavio: “Ponosan sam što je naša lizing kuća učestvovala u ovako značajnom projektu dalje modernizacije usluga kroz finansiranje najsavremenije opreme za svog dugogodišnjeg klijenta SBB. U ovoj transakciji se ogledaju sve prednosti prekogranične saradnje i široko rasprostranjene mreže jedne od najsnažnijih evropskih grupacija – UniCredita. Naša lizing kuća, koja je prisutna na srpskom tržištu već 10 godina, zahvaljujući međunarodnoj ekspertizi i poznavanju lokalnog tržišta, iz godine u godinu uspeva da klijentima ponudi inovativne usluge prilagođene njihovim potrebama što je svrstava na jednu od vodećih pozicija u Srbiji.”

Leave a Reply