Provajderi

SBB produžava akciju priključenja na kablovsku mrežu

Zbog velikog interesovanja i želje SBB kompanije da izađe svima u susret, akcija priključenja korisnika na analognu kablovsku televiziju po ceni od 1 dinar, produžava se do 31.12.2012.

Ukoliko želite da postanete korisnik SBB-a, a nalazite se u zgradi u kojoj vaše komšije već imaju SBB kablovsku televiziju, ili ste se upravo uselili u novu zgradu gde vi i vaše komšije želite da uživate u našoj bogatoj ponudi, ili se vaša kuća nalazi u blizini SBB mreže, možete se priključiti za SAMO 1 dinar pod sledećim uslovima:
Mesečno održavanje KDS-a 3 obračunska perioda po ceni od 1 dinar, ukoliko budete naš korisnik kablovske televizije najmanje 15 obračunskih perioda (3 obračunska perioda po ceni od 1 dinar + 12 meseci po standardnom cenovniku)

Ako želite da postanete korisnik SBB-a, a vaša kuća nije u blizini SBB mreže, možete ostvariti čak 50% popusta na priključnu taksu, ukoliko se odlučite za gore ponuđenu opciju. Ova posebna ponuda u promotivnoj akciji važi i za pravna lica. Akcija traje do 31.12.2012.

Leave a Reply