Provajderi

SBB uvodi nove brzine interneta i digitalnu televiziju korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, danas je objavila da do kraja ove godine uvodi nove brzine interneta i napredne usluge digitalne televizije i svojim korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Od 1. oktobra, brzine internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će svuda na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski internet brzina do 16Mb/s. Svi korisnici u Centralnoj i Južnoj Srbiji, kako postojeći, tako i novi, dobiće time više nego duplo brži internet, po nepromenjenim cenama.

Pored toga, korisnici u Nišu, Kragujevcu, Kikindi i Somboru dobiće mogućnost korišćenja Turbo paketa od čak 30 i 60 Mb/s, koji su do sada bili dostupni samo u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Osim toga SBB će, nakon dužeg perioda radova na sopstvenoj mreži kojom spaja Beograd i Niš preko nekoliko većih gradova, do kraja godine omogućiti potpunu digitalizaciju u ovom delu zemlje.

Usluga digitalizacije kablovske televizije ovog operatera je besplatna u okviru SBB MIX paketa, a korisnici SBB-a na tržištu u Srbiji i regionu imaju na raspolaganju usluge nove generacije – televiziju visoke rezolucije (HDTV), snimanje i pauziranje živog televizijskog programa (DVR), a uskoro i video sadržaje na zahtev (VoD).

Vrhunska digitalna televizija D3, koju će SBB do kraja godine staviti na raspolaganje i svojim korisnicima u Mladenovcu, Kragujevcu, Čačku, Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu i Nišu i nove brzine interneta u svim SBB gradovima omogućiće da se moderni mediji i komunikacije u čitavoj Srbiji i dalje prenose najbrže, najkvalitetnije i po najpristupačnim cenama.

Leave a Reply